Florentina Loredana Dalian

marți, 19 august 2014

Lansare "Înainte de magnolii" la Călăraşi

Invitaţie - 20 august 2014


Pe cei care sunteţi din Călăraşi sau aveţi drum pe acolo sau vă faceţi drum (vorba cântecului "cale n-am, dar drum îmi fac"), vă aştept miercuri, 20 august 2014, ora 13:00, la Muzeul Judeţean Călăraşi (întâlnirea la Biblioteca Judeţeană Călăraşi), la lansarea celei mai recente cărţi ale mele - "Înainte de magnolii". În cadrul aceluiaşi eveniment, va lansa o carte şi scriitorul constănţean Ovidiu Dunăreanu, Vice-preşedintele Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România. Organizatorul nu mi-a dat niciun fel de detalii (surprize, surprizeee!), aşa că nu ştiu cine va mai fi, cine va vorbi şi nici dacă se dau pişcoturi. Pentru siguranţă, veniţi cu covrigul în traistă. Luaţi unul şi pentru mine!
Vă aştept cu drag! Cu drag şi cu covrig:)

2 comentarii:

  1. Minunat! O știre incredibilă... Ovidiu Dunăreanu și Florentina Dalian! Ce poate fi mai minunat să fii acolo! Dar de unde atâta timp și putință? O zei! Îmi doresc să ne împărtășiți despre acele clipe!

    RăspundețiȘtergere
  2. O, zei! :) Vă vând un pont, domnule Cicu. Dacă puteţi veni până la Urziceni, vă urcaţi în maşina domnului Titi Damian, după care, împreună, vă urcaţi în maşina mea, până la Călăraşi şi înapoi. Plecarea din Slobozia, la ora 11:15 ("trecute fix").
    Dacă nu puteţi, tot aşa:)) Şi vă vom împărtăşi despre acele clipe. Dar mai întâi voi scrie despre minunata lansare de la Muşcelu-Cărămăneşti a "Muscelenilor" domnului Damian.
    Vă mulţumesc pentru mesaj!

    RăspundețiȘtergere