Florentina Loredana Dalian

duminică, 15 decembrie 2013

Clubul Umoriştilor Constănţeni „Prăvălia cu umor” la cinci ani


Constanţa, 14 decembrie 2013

       
În urmă cu cinci ani, mai exact în data de 13 decembrie 2008, lua fiinţă Clubul Umoriştilor Constănţeni (CUC) „Prăvălia cu umor”, din iniţiativa a 13 membri fondatori, printre care mă aflu şi eu. Anul acesta, în 14 decembrie, CUC-ii au sărbătorit cinci ani de existenţă. Prilej cu care aceştia s-au adunat la Casa Municipală de Cultură Constanţa unde au făcut o scurtă trecere în revistă a realizărilor din cei cinci ani, au susţinut un recital şi au rememorat momentele importante din existenţa Clubului.
         Evenimentul a fost onorat de prezenţa domnilor Angelo Mitchievici, Preşedintele Filialei Dobrogea a USR şi Ovidiu Dunăreanu, fost Preşedinte al aceleiaşi filiale.
         Ananie Gagniuc, Preşedintele de onoare al CUC-ului şi Dan Norea – Preşedinte executiv, au prezidat întâlnirea şi au întreţinut atmosfera de sărbătoare. Petru Brumă a înmânat membrilor activi ai CUC-ului înscrisuri de confirmare după cinci ani de activitate creatoare. Au fost citite, de asemenea, mesaje venite de la umorişti din ţară. A fost organizată o expoziţie cu cărţile publicate de membrii CUC.


         Publicul, numeros şi receptiv, amator de umor de calitate, s-a bucurat de intervenţiile umoristice ale CUC-ilor şi a avut parte şi de o surpriză frumoasă: colinde interpretate de un grup de elevi liceeni din Constanţa.
         După festivitate, cei prezenţi au schimbat impresii la bufetul pus la dispoziţie cu generozitate de câţiva sponsori, apoi la restaurantul chinezesc din apropiere.
         La mulţi ani şi la cât mai multe cucăieli umoristice!

Slobozia, 15 decembrie 2013









Fotografii şi înregistrare video: Carmen Tănase
mulţumiri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu