Florentina Loredana Dalian

miercuri, 25 decembrie 2013

Moş Crăciun la Vila Cristina


Ce mi-am mai amintit, pe unde viaţa, paşii mi-am mai risipit - Slobozia, 24 decembrie 2013



Marţi, 24 decembrie 2013, copiii de la Vila Cristina, prieteni ai "Asociaţiei din inimă pentru aproapele" a Protopopiatului Slobozia, au primit vizitele unor doamne din Parohia "Naşterea Maicii Domnului", precum şi ale Părinţilor Cătălin Stanciu şi Laurenţiu Cioranu, de la Protopopiatul Slobozia. Copiii au cântat colinde, au recitat poezii şi s-au bucurat de darurile primite. Adulţii s-au bucurat de încântarea din ochii lor şi de petrecerea unui timp împreună cu prietenii lor mai mici. 














  1. Fotografii: Pr. Laurenţiu C.; FL Dalian

2 comentarii:

  1. Poate că nu valoarea darurilor oferite este importantă, ci gestul, bucuria adusă lor pentru că uşa le-a fost deschisă, aşa, ca un colind care să le bucure sufletul măcar şi pentru o zi.
    Felicitări pentru acţiune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat, Părinte Victor, pentru ei este mai importantă apropierea, mângâierea prin vorbe şi gesturi, prezenţa. Sunt copii care, din diferite pricini, sunt lipsiţi de afecţiunea părintească. Nu ştiu dacă aţi citit "Gânduri dintr-o iarnă deocheată" (http://www.florentinadalian.blogspot.ro/2013/12/ganduri-dintr-o-iarna-deocheata.html). Sunt aceeaşi copii care şi acum vorbesc cu bucurie despre pelerinajul pe care l-au făcut. Unii nu fuseseră plecaţi niciodată.
    Protopopiatul Slobozia (în special Părintele Protopop şi Părintele Secretar) merită toate felicitările.

    RăspundețiȘtergere