Florentina Loredana Dalian

marți, 11 august 2015

„A unsprezecea poruncă” la Târgul Gaudeamus Litoral 2015

Lansare de carte, Mamaia, Radio Vacanța, 15 august 2015

 


În perioada 13-17 august 2015, se va desfășura Târgul de carte GAUDEAMUS LITORAL, în incinta unui pavilion mobil amplasat în stațiunea Mamaia, pe faleza din fața Radio Vacanța. Organizatorii evenimentului sunt Radio România, prin Centrul Cultural Media și Radio Constanța. Detalii despre harta acces și amplasare standuri, pe site-ul Radio România


 La standul 21, pe perioada târgului, Editura Eikon își prezintă oferta generoasă de carte. Sâmbătă, 15 august 2015, începând cu ora 20:00, vă așteptăm la lansarea cărții mele „A unsprezecea poruncă” (Ed. Eikon, 2014), în prezența autoarei, a invitatei speciale, doamna Steliana Bajdechi, redactor la Radio Constanța și a moderatorului Valentin Ajder, directorul editurii. Această lansare, chiar la Mamaia, în fața Radio Vacanța, are o semnificație aparte pentru mine, deoarece cartea lansată s-a născut... chiar acolo. 

Vă așteptăm să vă spunem povestea! 

Actualizare 12 august 2015:

Mulțumesc jurnalistului constănțean, confrate de CUC (Clubul Umoriștilor Constănțeni), domnul Ion Tița-Călin pentru publicarea anunțului în ziarul „Cuget liber” 
Domnia sa e de părere că ”Autoarea este unul dintre cei mai talentaţi scriitori de proză scurtă umoristică, putând fi aşezată alături de mari personalităţi ale genului, precum Mihail Bulgakov ori Art Buchwald. Umorul ei este limpede şi sănătos ca apa de izvor, iar satira, mai ascuţită decât o sabie de samurai. Întâmplările şi personajele din proza Florentinei Loredana Dalian sunt extrase din filonul umoristic al vieţii cotidiene.”
Prea onorată, stimate coleg într-ale scrisului, de remarcile referitoare la talentul meu, pentru care n-am niciun merit, în afară de faptul că l-am înhățat și mă străduiesc să nu-i mai dau drumul :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu