Florentina Loredana Dalian

luni, 17 mai 2021

Șmenghele SRL


Reporter: Vă rugăm să ne explicați, pe scurt, de unde provine denumirea firmei dumneavoastră, Șmenghele S.R.L!

Dr. Șmenghele: Eu o să vă explic pe larg, și o scurtați dumneavoastră. Denumirea firmei noastre e cât se poate de evidentă pentru cine știe și cunoaște, a citit sau a trăit istoria, aia adevărată zic, nu a falsă, cum e obiceiul mai nou cu tot felul de feic-uri pe care nu le mai cred nici cei care le-au scris. Așadar, poate ați auzit de doctorul Josef Mengele, criminalul neamț care a făcut experimente cu injecții pe copii în lagărele naziste. De acolo vine și denumirea noastră. J. Mengele, dar noi i-am zis Șmenghele, să aibă și un iz de șmenar de mal dâmbovițean, că noi nu suntem – Doamne ferește! – criminali, doar niște oameni de afaceri onești care vor binele omenirii în întregul ei, en gros, cum ar veni, dar și cu amănuntul.

Reporter: Iar dumneavoastră sunteți... doctor?

Dr. Șmenghele: Doctor, că doar nu mulgător la IAS.

Reporter: Cu diplomă?

Dr. Șmenghele: Nu cu diplomă, că nu se mai poartă, cu proptele. Altă-ntrebare!

Reporter: Care sunt proptelele... pardon!... produsele și serviciile pe care le oferiți?

Dr. Șmenghele: Injecții! Injecții de toate felurile, culorile și mirosurile. De la motoare cu injecție, până la injecția de capital, dar avem și injecții letale, tranchilizante, pe gustul clientului, la alea letale vom avea și o inovație în curând, le vom pune gust de fructe sau carne sau țigară, în funcție de ultima dorință a adormitului, injecții cu toxină botoasă... asta, botulinică, injecții pentru șoareci transgenici, injecții în gingie, și pe stânga și pe dreapta, și sus și jos. Și multe alte feluri de injecții. Dar cea mai tare dintre toate, fiind și cel mai nou produs al nostru, adaptat rapid la economia de piață, dar și la vremurile pandemice pe care le trăim, este injecția on-line.

Reporter: Cum, domnule, injecția on-line? Așa ceva nu se poate!

Dr. Șmenghele: Și de ce, mă rog frumos, să nu se poată? Că așa ziceți voi, presa asta de scandal, care ați înnebunit lumea cu știrile false, la voi se poate totul, dar la oamenii cinstiți care fac studii și cercetări, cu nopți nedormite și zile nemâncate, la noi de ce nu s-ar putea? Uite că se poate! Am înregistrat invenția și la OSIM, așa, ca să nu se mai trezească vreun deștept că vrea să o facă și el, după ce noi ne-am chinuit de ne-au sărit capacele și tot muștarul.

Reporter: Bine, atunci, ne-ați putea explica, pe larg, principiul acestei...injecții on-line?

Dr. Șmenghele: Pe ăsta o să vi-l explic pe scurt, că pe larg nu-l știu nici eu. Vasăzică, principiul e cât se poate de simplu: la injecția on-line, se utilizează procedeul aplicării ei prin hipnoză. Asta sigur se poate de la distanță, sper că nu mă contraziceți.

Reporter: Da, înțeleg că pacientul este hipnotizat...

Dr. Șmenghele: On-line, de la mare distanță prin intermediul unui maestru hipnotizator care, în timpul hipnozei convinge victima, pardon, pacientul! – că a fost inoculat cu... depinde ce-i trebuie lui, inclusiv vaccin Anti-Covid, pe alese și pe gustul omului; avem și Pfeiser, și Moderna și AstraZeneca, ba încă și Sputnik-ul, chiar dacă la noi nu e aprobat. Avantajul tocmai în asta rezidă, că pacientul (clientul nostru, străpânul nostru) poate fi vaccinat cu ce vrea mușchiul lui de la mâna stângă, chiar și cu vaccinuri neaprobate de OMS. Treaba e simplă și rentabilă, cu cheltuieli minime.

Reporter: Să înțeleg că aveți fraieri, vreau să spun clienți pentru astfel de ... cum să-i zic? În fond e o minciună, nu? Nimeni nu poate fi vaccinat prin hipnoză, omul ăla doar crede și...

Dr. Șmenghele: Așa, domnule! Ai pus punctul pe litera c. Credința, asta ne ține de mii de ani încoace. Omul e credul, vreau să spun credincios. Dar ce, n-ați auzit de efectul Placebo? Noi îl aplicăm cu succes, combinat cu metoda hipnotică. Rezultatul? Avem clienți mulțumiți și comenzi de nu le putem face față, asistenta mea vă poate prezenta o lungă listă de așteptare pe care oamenii s-au înscris încă de acum un an.

Reporter: Am înțeles la vaccin, dar injecțiile letale le administrați tot on-line? Și cine le comandă pe acestea?

Dr. Șmenghele: Depinde. Sunt destui clienți sătui de viață, dar cea mai mare cantitate o dăm la export, în America, acolo unde pedeapsa cu moartea nu se mai execută cu scaunul electric, ci cu injecția letală, ca să fie mai lină trecerea condamnatului din viața aceasta în cea de apoi. Am studiat foarte mult pe tema aceasta și am făcut multiple îmbunătățiri. Varianta cea mai complexă are și miros (cum ziceam, la alegerea clientului, depinde cu ce miros vrea să plece din lumea asta), dar și sunet. Se pot auzi clopoței, gingălbelși, sau – dimpotrivă – zgomote de hard-rock-en-roll, tot așa, depinde de gustul fiecăruia. Acum lucrăm la varianta și mai îmbunătățită, aceea în care, la pachet cu amestecul letal, mirosul și sunetul, se va livra și o imagine, o hologramă, dacă știți ce-i aia, în care omul poate vedea îngerași sau alte forțe cerești sau pe cine vrea el să vadă, inclusiv pe mă-sa. V-am zis că noi avem o grijă deosebită de clienții noștri și o atenție sporită la cerințele acestora.

Reporter: De exemplu, pentru un test, mi-ați putea administra mie o injecție on-line?

Dr. Șmenghele: Păi ce interes am avea, când ești aici, la îndemână și ți-o putem împlânta direct în buca fesei?! Nici nu funcționează de la așa mică de distanță.

Reporter: Ce nu funcționează?

Dr. Șmenghele: Hipnoza. Trebuie să te situezi cel puțin peste o apă, un munte și-o vale.

Reporter: Și care ar fi explicația?

Dr. Șmenghele: Nu știu, întrebați-l pe hipnotizator. Dar mă tem că va trebui să vă faceți programare pentru a-i pune întrebări, de când cu invenția asta e foarte ocupat.

Reporter: Există și o rată de eșec a metodei de injectare on-line?

Dr. Șmenghele: Există, deși e foarte mică. Sunt unii care nu vor și încordează mușchiul cam tare.

Reporter: Încordează mușchiul? On-line?!

Dr. Șmenghele: Da, domnule, mușchiul capului, adică se lasă greu la hipnoză. Dar până la urmă, tot o rezolvăm, îi convingem cu săgeți tranchilizante, d-alea de folosesc hingherii la câini.

Reporter: Tot on-line?

Dr. Șmenghele: Evident!

Reporter: O ultimă întrebare, ceva mai delicată. Aveți și injecții cu droguri?

Dr. Șmenghele: Păi ce ne-am face fără ele? Astea aduc venituri frumoase. Ți-am zis, domnule, că avem de toate. Vrei droguri, îți dau droguri, vrei castraveți, castraveți îți livrez! Vă rog să nu ne mai deranjați cu întrebări tâmpite, scade productivitatea muncii. Vă așteptăm în ecranul monitorului la prima dumneavoastră injecție on-line! Cu ce să fie? Pentru clienții noștri mai speciali avem una cu aromă de țuică de prună. Te și drege, te și adoarme, doi într-unul, ca la detergent. Poftiți la injecții, poftiți!

Florentina Loredana Dalian 

Slobozia, 19 aprilie 2021

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu