Florentina Loredana Dalian

joi, 12 martie 2015

Premiere Festival-concurs "Alexandru Macedonski"



Printre câştigători mă aflu şi eu, la secţiunea cărţi de proză publicate, cu volumul "A unsprezecea poruncă", ediţia a II-a adăugită, editura Eikon, 2014 (regulamentul prevedea cel mai recent volum publicat). Mai multe nu ştiu, dar voi afla. Cartea asta e cu lipici la macedoneni, că a apărut tot ca urmare a unei "poveşti" scornite de o macedoneancă, redactorul Steliana Bajdechi, de la Radio Constanţa, care a ţinut morţiş să mă vadă la Târgul de Carte  Gaudeamus şi aşa mai departe...  Mulţumesc... Macedonia! :)
Festivalul, după cum îi spune şi numele, este dedicat poetului Alexandru Macedonski, a cărui zi de naştere a fost 14 martie (1854).

DESPRE FESTIVITATE AICI

3 comentarii:

  1. Felicitari, va urmaresc demult activitatea, va admir si stiu ca sunteti o persoana deosebita. Imi pare rau ca nu am indraznit sa particip la acest concurs, era prea departe de Constanta. Va doresc din suflet mult succes in continuare si sper ca intr-o buna zi sa va cunosc personal, poate cine stie chiar la o intalnire a umoristilor constanteni. O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Alina, data viitoare să îndrăzneşti! Uite, dacă luai premiu, veneai până la Slobozia şi apoi mergeam împreună. Scriu acum chiar de la Caiova, a fost minunat!
    Mulţumesc pentru urări şi vino la următoarea întâlnire de la Constanţa, să ne vedem. Succes!

    RăspundețiȘtergere